Цени

Ценоразпис

Пакет 1

2000 лв.

Краен продукт: Индивидуална онлайн галерия с възможност за споделяне и сваляне на всички снимки в оригинален размер

Пакет 2

2650 лв.

Краен продукт: Индивидуална онлайн галерия с възможност за споделяне и сваляне на всички снимки в оригинален размер

Пакет 3

3200 лв.

Краен продукт:Краен продукт: Индивидуална онлайн галерия с възможност за споделяне и сваляне на всички снимки в оригинален размер
Луксозен сватбен албум размер 30х30 см.

Макар фокусът ми да е сватбената фотография, снимам също портрети, семейни фотосесии и обичам да експериментирам с жанрове като будоар. Ако се интересувате от фотографска услуга, различна от сватбена фотография, и стилът ми Ви харесва, не се колебайте да се свържете с мен и да обсъдим идеята Ви. За всички други фотосесии извън посочените пакетите по-горе цената е 200 лв/час.

Какво казват хората за мен

Най-важното в работата ми като професионален сватбен фотограф във Варна, черноморския регион и в цялата страната е да уловя Вашите емоции в целия им диапазон – неподправени и недирижирани моменти, завладяващата атмосфера, сълзите, усмивките, еуфорията. Ще получите приятелско и лично отношение, запечатани за вечността мигове, висококачествени снимки и години професионален опит – но всичко това са празни думи в сравнение с отзивите от двойки, които вече са ми се доверили да бъда техният сватбен фотограф:

Джимилия Тихомирова

Невероятен Професионалист и прекрасен Човек ! Деян Стоев ти си Талантище ! За нас беше чест- Благодарим ти ❤️

Елена Славчева

Направихме правилният избор! Професионално отношение и всеотдайност към работата.

Борислав Стоев

Изключително внимателно и професионално отношение. Горещо препоръчвам!

Екип

Запознайте се с нашия екип

Сватбените снимки са своеобразна машина на времето, която ще Ви позволи във всеки един момент да се завръщате към неподражаемите изживявания от един от най-важните дни в живота Ви. За да бъдат запечатани възможно най-много мигове от този специален ден обаче, сватбените фотографи често предлагат опцията да работят в екипи по двама. Тук можете да се запознаете не само с мен и моята история в света на фотографията, но и с тези на колегите, на които се доверявам изцяло.

Деян Стоев

 Сватбен фотограф

Мадлен Рачева

Фотограф

Живко Попов

Фотограф

Деян Стоев

Мадлен Рачева

Scroll to Top