Обучение

История

Как започна всичко?

С годините работа и професионално развитие не само в сферата на сватбената фотография, но и като цяло, започнах все по-често да получавам запитвания за обучение по фотография. Реших да опитам и установих, че преподаването е дейност, която ми доставя огромно удоволствие – от една страна, защото се запознавам с още повече хора, с които животът иначе вероятно не ми бе срещнал, а от друга, защото усещането, че предаваш своята страст на друг, е несравнимо. 

И така, първоначално започнах с групово обучение в тогавашния си офис, но през 2014 г. с група приятели фотографи поставихме основите на Фотоскуул – най-бързо развиващото се училище за фотография в България. Оттогава мрежата се разви в още девет града, а аз се гордея, че съм част от това общество като преподавател във Фотоскуул Варна. Обучението по фотография във Фотоскул се осъществява в групи, а всяка есен започваме нов курс за напълно начинаещи. Подробна информация за курсовете по фотография можете да намерите на photoschool.bg, а ако проявите интерес – ще се радвам да се видим там. Най-голямото предимство на груповите курсове по фотография е, че научавате не само най-основните неща бързо и лесно, като си спестявате месеци или дори години в опити да ги усвоите сами, но и намирате съмишленици и хора, с които да споделяте общата си страст.

Ако обаче се интересувате от индивидуални уроци, ще се радвам да се свържете с мен – гарантирам ви, че не само много бързо ще се потопите в необятния свят на фотографията, но и че много ще се забавляваме в процеса. Обучението покрива всички основни аспекти – от технически понятия като скорост, исо и бленда, основи и история на фотографията, през работа с естествена светлина и светкавици, похвати в различни жанрове като портрет, пейзаж, до обработка на файловете.

Ако все още не сте сигурни, не се колебайте, а се свържете с мен – ще се радвам заедно да се потопим във вселената на това изкуство!

Екип

Запознайте се с нашия екип

Сватбените снимки са своеобразна машина на времето, която ще Ви позволи във всеки един момент да се завръщате към неподражаемите изживявания от един от най-важните дни в живота Ви. За да бъдат запечатани възможно най-много мигове от този специален ден обаче, сватбените фотографи често предлагат опцията да работят в екипи по двама. Тук можете да се запознаете не само с мен и моята история в света на фотографията, но и с тези на колегите, на които се доверявам изцяло.

Живко Попов

Фотограф

Деян Стоев

 Сватбен фотограф

Мадлен Рачева

Фотограф

Деян Стоев

Мадлен Рачева

Scroll to Top