Сватбена фотография в комплекс Блек си рама, Нора и Крис

С пускането на новия сайт съм се заредил с вдъхновение и искам да Ви покажа по-голяма част от прекрасните сватби, които съм имал удоволствието да снимам. 

Сватбата на Нора и Крис е събитие от 2019 година, което няма как да се забрави – феерия от цветове и емоции, танци, сълзи от щастие и любов. За локация младото семейство беше избрало Black Sea Rama, едно от любимите места за тържества през последните години по северното Черноморие. Само на час от Варна, романтичната обстановка неслучайно е изборът на много двойки – съчетание от слънце, тюркоазено море, сини небеса и зеленина – мечтата на всеки сватбен фотограф.

Нора и Крис сияеха от щастие през целия ден – тя беше неотразимо красива и изящна в нежната си рокля, и любовта им озаряваше всички присъстващи. Денят беше решен в нежни пастелни цветове – от декорацията на арката, през булчинския букет, до роклите на шаферките, а времето беше с нас и тях и успяхме да направим красива и, надявам се, за тях двамата – незабравима сватбена фотосесия.

След церемонията тържеството продължи в ресторанта, а той беше огласен от гръмки смехове, и изпълнен с много музика и танци, в които активно се включиха гостите – и големи, и малки. Споделиха се истории, имаше речи – и всяка от тях докосна дълбоко сърцета на двамата влюбени. 

За останалото ще оставя да говорят снимките. А моята любима? Трудно е да избера една, но смятам, че сълзите на развълнувания младоженец в един от най-хубавите дни в живота му биха трогнали всеки.

Нора и Крис, пожелавам ви живот, изпълнен с още повече смях, с безкрайната ви любов един към друг, разбирателство и сбъднати мечти!

Сватбена агенция: Art Deco

Видеография: ProvideoZ

Scroll to Top