Сватба в Комплекс Анел, Созопол

Отдавна не съм споделял сватбени истории – но сега, когато не е активен сватбен сезон, имам това време. Искам обаче да ви разкажа малко за едно страхотно сватбено тържество, на което имах честта и удоволствието да съм сватбен фотограф в Созопол.

Събитието се състоя в комплекс “Анел”, който е кацнал на най-южната страна на полуостров Буджака, и крие тайни заливчета, малък плаж и впечатляващи скали в морето.

Но нека се върнем на сватбата на Стамена и Атанас – една от причините, поради които изключително се радвах да съм част от техния ден е, че четири години по-рано бях сватбен фотограф на сестрата на Стамена. Още когато се свързаха с мен, си казах “Е, явно съм се справил добре още тогава!”.

Тържеството беше изпълнено с прекрасни и положителни емоции, а освен много танци и забавления за гостите, имах възможност да се насладя на непринудеността на младоженците. 

Черешката на тортата обаче безапелационно беше изпълнението на Стефан Вълдобрев, който допринесе за още по-приповдигнатото настроение на всички присъстващи. Не само, че се раздаде с душа и сърце, но и комуникацията му с щастливата двойка и останалите гости бяха прекрасни. А аз този път реших да не пея с него ;).

Освен, че искам да благодаря на Стамена и Атанас за доверието в мен, искам и да споделя отзива на булката, когато получиха снимките си – защото тази обратна връзка е безценна за всеки сватбен фотограф:

“Няма проблеми, заслужаваше си чакането! Прекарахме прекрасен момент снощи с чаша вино и снимки, смях и вълнене. Днес показах снимките на колегите ми и всички бяха единодушни, че това са най-красивите сватбени фотографии, които са виждали (а имам колеги с доста набито, артистично око хахаха) 😊

На двойката, на които им предстои да отбележат втората си годишнина, мога да пожелая само да са все така влюбени и озарени от щастие по общия си път напред!

А на вас – приятно разглеждане!

Scroll to Top