Следсватбена фотосесия на Тюленово, Шабла и Камен бряг

Вече ви разказах и показах първата част от сватбената приказка на Искра и Влади – а тук ви споделям и магичната следсватбена сесия, която заснехме на третия ден.

С младото семейство поехме към величественото крайбрежие на север от Варна – Тюленово и Шабла. Отвесните червеникави скали в тази част на Черноморието поразяват с дивата си красота, а чарът им в голяма степен се крие, че, макар и все по-популярна дестинация за еднодневна разходка или сватбена фотосесия – човек може да остане сам със себе си, докато вятърът нашепва чудни приказки за морски чудовища и приключения.

Така че не мога дори да си представя по-подходящо място, което Искра и Влади можеха да изберат за своята следсватбена сесия. Въпреки вятъра – или може би именно благодарение на него – и насред вълшебната златна светлина на следобедното слънце създадохме кадри, изпълнени с нежност, мечти и копнеж. Копнеж един по друг, по съвместното бъдеще и безбройните мечти, които съм убеден, че им предстои да превръщат в реалност заедно.

Искра и Влади, искрено ви благодаря, че ме направихте съпричастен на тези моменти от съвместния си живот! Обичайте се все така!

Scroll to Top