Невероятната сватба на Искра и Влади | Св.св. Констанин и Елена

За всички, които сме израснали с български народни приказки, е познат щастливият финал – “Три дни яли, пили и се веселили” – но колко могат да се похвалят, че наистина са го направили или са присъствали на такова празненство?

Именно такова събитие беше сватбата на Искра и Влади – вълнуващо, ярко, цветно, запомнящо се – и тридневно!

Първия ден от своето вричане влюбените отбелязаха с най-близките от семействата си, които съпреживяха най-съкровения момент на поставянето на подписите им в Ритуална зала. Ритуалът беше последван от вечеря в ресторант The Bay в Св. Св. Константин и Елена – и с разрязване на сватбената торта на красивия кей на плажа.

Именно там направихме и сватбената фотосесия на младоженците, които озариха романтичния залив с неподправеното си щастие и любов. С ослепителната си рокля и невероятно нежно излъчване Искра прикова погледите на всички присъстващи – гости или случайни минувачи. Двамата с Влади смело тичаха насред морските вълни, които плахо докосваха пясъка, а за мен беше истинска привилегия да присъствам и да запечатам тези първи и неповторими моменти от семейния им живот.

Но празненството не приключи с ресторанта – то продължи на следващата вечер на покрива на къщата на техни приятели – на които искам и аз от сърце да благодаря за прекрасната организация и локация! С изглед към цяла Варна и Варненския залив, това беше едно от най-нестандартните места, където съм снимал сватба – а Искра и Влади изглеждаха по-щастливи отвсякога! Партито беше изпълнено с танци, песни и веселба под светлината на романтични лампички и под съпровода на китара и музика на живо.

И така преминаха първите два дни от тяхното щастливо начало – изпълнени с любов, магия и мечти за съвместното бъдеще…

А какъв беше третият, ще попитате? С намигане ще ви поканя да разгледате и втората галерия – със следсватбената сесия на Искра и Влади, която ще кача до няколко дни.

А на вас, прекрасно младо семейство – ви желая да запазите искрите помежду си и те да озаряват все така силно съвместния ви живот!

Scroll to Top